Barion Pixel

Öntapadó matricák

Sík felületekre ragasztható műanyag öntapadó fóliából készülnek matricáink. Felhasználási területe igen csak változatos, ragaszthatjuk, kerámiára, fára, ajtólapra, műanyag felöletekre, fémre is egyaránt. Élettartamuk azért magas ezeknek a fóliáknak, mert a festék oldószer segítségével diffundál a műanyag matrica felületére. Így kopás és UV állósága is magas.

Felhelyezés ragasztással. Figyeljünk arra hogy a kívánt felület tiszta, pormentes legyen. Használjunk felülettisztító oldószereket, háztartási anyagokat pl. ablaktisztítót, melyet tiszta vízzel a végén lemosunk. A felragasztandó fóliát egy papír hordozón találjuk, melyet egy mozdulattal eltávolítva, kasírozással juttathatunk fel a kívánt felületre. Ehhez eszközként, műanyag, gumi lapátot használjunk, de egy bankkártya vagy CD tok is megfelelő. Eltávolítása a sarkainak felkaparásával, majd egyben lehúzásával történhet. Figyeljünk arra hogy a kívánt felület tiszta, pormentes legyen. A papír hulladékot lehetőleg szelektív hulladékgyűjtőbe dobjuk ki.

Mágnes feliratok

Nyomtatott műanyag öntapadó fóliából készülnek, melyet mágneslapra kasírozunk. Felhasználási területe igen csak változatos, feltehetjük vas alapú fém felületekre pl. gépjárművekre. Bel- és kültéren egyaránt használhatóak, mert teljesen víz és magas UV állósággal rendelkeznek.
Élettartamuk mágnesmatricáknak, mert a nyomtatás során a festék műanyag matrica felületébe kötődik. Eltávolítása egyszerű a mágnesesség tartja fent a felületen.

Öntapadó padlómatricák

Sík felületekre ragasztható műanyag öntapadó fóliából készülnek, melyet védőlaminálással látunk el a magas kopásállóság érdekében. Felhasználási területe igen csak változatos, ragaszthatjuk, padlólapra, parkettára, laminált parkettára. Porózus felületekre ragasztása nem célszerű, mert a matrica elválik a felülettől (pl. beton) Élettartamuk azért magas ezeknek a fóliáknak, mert a festék oldószer segítségével kötődik a műanyag matrica felületére és az áttetsző védő laminátum extra kopásállóságot biztosít. Elsősorban beltérre ajánlott a használata, a felmosásokat is jól tolerálja.

Felhelyezés ragasztással történik, a ragasztóanyag a matrica alsó felületén található. Figyeljünk arra hogy a kívánt padló felület tiszta, pormentes legyen. Használjunk felülettisztító oldószereket, háztartási anyagokat pl. ablaktisztítót, melyet tiszta vízzel a végén felmosunk. A felragasztandó fóliát egy papír hordozón találjuk, melyet egy figyelmesen eltávolítva, kasírozással juttathatunk fel a kívánt padló felületre. Ehhez eszközként, műanyag, gumi lapátot használjunk, de egy bankkártya vagy CD tok is megfelelő. Eltávolítása a sarkainak felkaparásával, majd egyben lehúzásával történhet. A papír hulladékot lehetőleg szelektív hulladékgyűjtőbe dobjuk ki.

Tájékoztató táblák

A műanyag öntapadó fóliából készülnek, melyet HPVC habosított műanyag lemezre kasírozunk. Felhasználási területe igen csak változatos, felszerelhetjük falra, kerítésre is egyaránt. Rögzítése történhet csavarozással, de akár ragasztással is rögzíthető, a kívánt felületre. Bel- és kültéren egyaránt használhatóak, mert teljesen víz és magas UV állósággal rendelkeznek.

Élettartamuk azért magas ezeknek a koronavírus tájékoztató tábláknak, mert a nyomtatás során a festék műanyag matrica felületébe kötődik. Eltávolítása a tábla mechanikai leszerelésével történik. A műanyag hulladékot lehetőleg szelektív hulladékgyűjtőbe dobjuk ki.

Roll-up

A rollup egy alumínium szerkezet, mely magában tárolja a műanyag filmre nyomtatott reklám vagy tájékoztató felületet. A nyomat egy mozdulattal kihúzható az alumínium szerkezetből és egy pálca felhasználásával rögzíthető. Attraktív megjelenésének köszönhetően igen feltűnővé válik a koronavírus megelőzésében folytatott harcban. Elsősorban beltéren használható, több fajta grafikával, egyedi megjelenéssel is elkészítjük.

Előnyei, használata:

  • Könnyű, praktikus:a roll-up két-három perc alatt felállítható és összecsukható, tárolni egy gyöngyvászon tokban, táskában lehet,  kis helyet foglal. a könnyű alumínium szerkezetének köszönhetően áthelyezhető, elszállítható.
  • Tartós, költséghatékony és látványos megjelenés:a roll-up kiválóan alkalmas üzletekbe, intézményekbe, orvosi rendelőkbe. A masszív alumínium szerkezetben található nyomatot 3-4 alkalommal cserélni is lehet.
  • Összeállítási lépések: kihajtjuk a két roll-up talpat 90 fokban, összeszereljük a három részből összehajtott támasztó rudat, majd a szerkezet közepén lévő lyukba tesszük, utána kihúzzuk a feltekert nyomatot a felső alu sínnél fogva, amit felül a tartó kampóba akasztunk, és máris kész is a látványos tájékoztató display-ünk.

Bejelentkezés