Barion Pixel

Mit kérünk az egyedi maszkok gyártásához?

LOGÓT LEHETŐLEG VEKTOROSAN! -VAGY- A mellékleve küldött szabásmintára saját grafikussal is elkészíthető a kívánt dizájn. – A végső átalakítást mindenképpen a mi grafikusaink végzik, mert speciális gyártási – gépbeállítási tapasztalatot igényel! –  Általában 1 munkaóra alatt tudjuk előkészíteni a gyártást. Ennek ára 9000 Huf + áfa / ÓRA – Ehhez szükségünk van: VEKTOROS állományokra (vektoros logó).

Hogy zajlik a grafikai tervezés? CSATOLVA KÜLDÜNK képeket –  néhány mostanában gyártott maszkunk mockupját inspirációul, hogy a megrendelőnk láthassa, mások milyen dizájnokat valósítottak meg  a koronavirustablak.hu segítségével. Valamint szabásmintát és sablont, ha saját mockupot szeretnének készíteni. – Gyártás előtt természetesen színpontos, méretpontos printproofot (digitális, pdf próbanyomat) is küldök elfogadásra, melyből a végső, gyártásra kerülő változatot a megrendelőnek minden esetben írásban kell elfogadnia.

Gyártási idő: Üzemünk leterheltségétől függően +/-14 nap. Jelenleg még tartani tudjuk ez az időhatárt, de gyorsabb gyártásra már egészen biztosan nincs lehetőség. A gyártás megkezdése előtt küldeni fogunk szabvány árajánlatot a kívánt darabszámú maszkra, illetve, DÍJBEKÉRŐ LEVELET.  – Cégünknél az ELSŐ VÁSÁRLÁS ALKALMÁVAL előre ki kell egyenlíteni a teljes vételárat. Ehhez szükségünk van a megrendelő PONTOS CÉG és SZÁMLÁZÁSI ADATAIRA. A grafikai tervezést és a maszkok gyártását csak a kiegyenlített díjbekérő után tudjuk elkezdeni, ezt a határidőbe előre bele kell kalkulálni.

Bejelentkezés